Zakelijk Consument
  • Voorkom plastic afval
  • Waterdonatie bij elke verkochte fles
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Verzending binnen twee werkdagen

Categorie

Menu

Tassen

 

Met de Retulp shopper tas ga je stijlvol en voorbereid op pad. Deze handige tas is ideaal voor het meenemen van een tablet, map of notitieboek. Gemakkelijk in gebruik en ideaal voor de reis naar werk of voor het doen van boodschappen. Daarnaast is deze tas erg duurzaam. Het is gemaakt van snijverliezen van de zeilbootindustrie. Bij het maken van zeilen wordt namelijk niet altijd al het materiaal hergebruikt. Zonde! Want je kunt er hele mooie tassen van maken. Door het materiaal is de tas waterafstotend en ook gemakkelijk met een vochtige doek schoon te maken. De tassen worden in Nederland ontworpen en gemaakt. Dus het is ook nog eens een hele sociaal verantwoorde tas.  

HANDIG VOOR ONDERWEG

Met de Retulp Shopup tas ga je stijlvol en voorbereid op pad. Deze handige tas is ideaal voor het meenemen van een tablet, map of notitieboek. Gemakkelijk in gebruik en ideaal voor de reis naar werk of voor het doen van boodschappen. Daarnaast kan de Retulp Shopup wel tegen een stootje. Het stevige zeildoek is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

 

WATERDONATIE

Bij iedere verkochte fles doneert Retulp 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden.

TEGEN PLASTIC SOUP

De Retulp Shopup is niet gemaakt van plastic. De tas is gemaakt van geupcyceld zeildoek. Bij het maken van vrachtwagen zeilen houdt je nog wel eens materiaal over, restmateriaal. Dit komt vaak bij het afval terecht. Zonde! Want van dit materiaal wordt deze mooie shopper gemaakt. Bij aankoop van één van deze tassen help jij dus mee om de hoeveelheid afval tegen te gaan. Daarnaast is het een echte vervanger van de plastic wegwerptasjes. Neem dus de Upline shopper mee bij het doen van jouw boodschappen. Zo zorg je ervoor dat er minder plastic wegwerptassen worden geproduceerd. Dat noemen wij nog eens twee vliegen, of beter gezegd twee tassen, in één klap!

Deze categorie bevat nog geen producten.

Als je veel reist, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om vooral genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren helaas gezamenlijk een aanzienlijke hoeveelheid plastic afval. Dit plastic vindt meer en meer de weg naar vrijwel ieder ecosysteem en richt daar grote schade aan. De Retulp tumbler biedt hier een mooie en duurzame oplossing voor. Daarnaast kan je niet alleen koude dranken meenemen onderweg, maar ook warme dranken! Bij iedere verkochte fles doneert Retulp 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden. Doordat jij je thermosfles vaker gebruikt vermindert je verbruik van wegwerp bekertjes. 

 

 Zo is deze Retulp Shopper een cadeau voor jezelf, een ander en de planeet.