Zakelijk Consument
  • Voorkom plastic afval
  • Waterdonatie bij elke verkochte fles
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Verzending binnen twee werkdagen

Categorie

Menu

SALE

Retulp heeft verschillende producten in de sale. Dit zijn producten uit oudere collecties die niet meer worden aangevuld. Hieronder vallen bijvoorbeeld de drinkflessen en thermosflessen met een Nederlandse print. Deze producten mogen daarom weg met korting! op = op. 

 

Voor jezelf

Met de duurzame producten van Retulp kun je altijd en overal duurzaam op pad. Door stijlvolle, duurzame alternatieven aan te bieden heb je een product dat een lange poos mee gaat.

Voor een ander

Bij elk verkocht product doneren we 1000 keer de inhoud aan liters water aan mensen in ontwikkelingslanden die het nodig hebben. Dit doen we in samenwerking met MadeBlue die projecten uitzet met Amref Flying Doctors in Ethiopië, World Vision in Vietnam en Simavi in Tanzania. Toegang tot drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan! Voor ons is water vanzelfsprekend, maar voor 1 op de 10 mensen is het een dagtaak om aan veilig water te komen. Naar schatting sterven jaarlijks 485.000 mensen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn ruim 1.300 mensen per dag.

Voor de planeet

Minder Retulp producten betekent minder single-use producten. Wij vinden eenmalig schandalig. Zeker omdat veel van de single-use producten in de natuur of oceaan belanden. Daarnaast geloven wij dat voorkomen beter is dan recyclen.

Deze categorie bevat nog geen producten.