Zakelijk Consument
 • Bedrukte flessen binnen 10 werkdagen geleverd
 • Al vanaf 48 stuks te personaliseren
 • Gratis verzending (NL & BE)
 • Geen instelkosten
 • Waterdonatie

Categorie

Menu

Retulp Bambu thermosbeker - 250ml

In deze trendy Tumbler Bamboe thermosbeker blijven je drankjes tot wel 8 uur heet en tot 12 uur ijskoud. Deze thermosbeker is BPA vrij, lekvrij en fraai vormgegeven. Door het bamboe omhulsel heeft de fles een prachtig stoere, natuurlijke uitstraling. Door de drinkcap is die ook ideaal om mee te nemen in de auto.

Vanaf €12,50
Bedruk je eigen Bambu thermosbeker

Aantal
Prijs
Besparing
Dit product heeft een minimale bestelhoeveelheid van 48
Extra service?

Hulp nodig bij het ontwerp? Maak gebruik van de gratis Retulp Extra Service voor grotere bestellingen.

Wijzig je bezorgmoment
Gratis verzenden
Levering uiterlijk vrijdag 28 mei
Spoedlevering op aanvraag
Totaal (Excl. BTW)
€12,50

WAAROM RETULP?

 • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
 • Kwaliteit RVS flessen: zie reviews BOL, Simon Lévelt en WAAR
 • Scherpe en duidelijke all-in prijzen zonder bijkomende kosten
 • Uitstekende kwaliteit bedrukking & gravure
 • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles
 • Actief actie tegen wegwerpplastic

In deze trendy Tumbler Bamboe thermosbeker blijven je drankjes tot wel 8 uur heet en tot 12 uur ijskoud. Deze thermosbeker is BPA vrij, lekvrij en fraai vormgegeven. Als je veel reist, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren helaas gezamenlijk een aanzienlijke hoeveelheid plastic afval. Dit plastic vindt meer en meer de weg naar vrijwel ieder ecosysteem en richt daar grote schade aan. Keer het tij en gebruik voortaan alleen nog maar duurzame producten. Deze reisbeker heeft een inhoud van 250 ml en is gemaakt van roestvrij staal. Echter, het staal voor deze thermoskan is niet nieuw gewonnen, maar is afkomstig van gerecycled staal. Door het bamboe omhulsel heeft de fles een prachtig stoere, natuurlijke uitstraling.

Specificaties

 • Thermosbeker BPA- en lekvrij
 • De fles past in de bekerhouder van je auto en heeft een ergonomische vormgeving: ideaal
 • Handig formaat van 250 ml met drinkcap
Fabrikant: Retulp
Inhoud
250ml
Enkel- of dubbelwandig
Dubbelwandig
Individuele productverpakking
Ja, kartonnen doosje
Materiaal
Roestvrij staal & Bamboe
Afmetingen fles
Ø 70 x 125 mm
Een mooi cadeau voor jezelf, een ander en de planeet Als je veel reist, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om vooral genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren helaas gezamenlijk een aanzienlijke hoeveelheid plastic afval. Dit plastic vindt meer en meer de weg naar vrijwel ieder ecosysteem en richt daar grote schade aan. Retulp zet zich in voor een betere en mooiere planeet. Dit doen ze door mooie flessen op de markt te brengen. Bij iedere verkochte fles doneert Retulp 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in derde wereldlanden. Doordat jij je duurzame thermosfles vaker gebruikt, vermindert je verbruik van wegwerp bekertjes. Zo is de Retulp Bambu thermosfles een cadeau voor jezelf, een ander en de planeet.

Retulp’s Bambu thermosfles is makkelijk schoon te maken vanwege de grote opening. De fles kan (helaas) niet in de vaatwasser i.v.m. de bamboe buitenzijde en Retulp raadt dus aan de fles met de hand af te wassen. Bekijk hier de tips hoe de fles schoon te maken.

De levertijd gaat in vanaf het moment dat er goedkeuring is gegeven op de laatste drukproef samen met de orderbevestiging. De gemiddelde levertijd is 8 á 10 werkdagen indien de betaling vooraf (of in overleg tussentijds) is voldaan.

De bedrukte flessen worden rechtstreeks vanuit de drukkerij of het graveeratelier verstuurd (ophalen in Apeldoorn heeft qua tijdswinst dus geen nut). De pakketten worden de dag van verzending aangemeld bij DHL. Je krijgt dan automatisch een mail van ons met daarin de Track & Trace om de zending te volgen.

Gerelateerde producten

Retulp Bamboo Thermosbeker TT401
Vanaf
€13,55
Minimaal 48 stuks
€22,85 p/st
96 stuks
€19,70 p/st
240 stuks
€16,95 p/st
576 stuks
€15,35 p/st
1056 stuks
€13,55 p/st
Retulp Thermosbeker Tumbler 300 ml TT301
Vanaf
€12,09
Minimaal 48 stuks
€17,58 p/st
96 stuks
€15,01 p/st
240 stuks
€13,33 p/st
576 stuks
€12,44 p/st
1056 stuks
€12,09 p/st
Retulp Thermos UBT503
Vanaf
€13,00
Minimaal 24 stuks
€25,00 p/st
48 stuks
€20,00 p/st
96 stuks
€16,50 p/st
240 stuks
€15,00 p/st
576 stuks
€13,50 p/st
1056 stuks
€13,00 p/st
Afbeeldingen van

Het plasticprobleem wordt ieder jaar groter, maar de productie van plastic neemt alleen maar toe. Daarom willen wij de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Voor 2020 hebben we onszelf een doel gesteld: 20 miljoen liter drinkwater doneren aan mensen die het nodig hebben.

BEKIJK ONZE MISSIE
Afbeeldingen van